PROFESSIONELE AANLEG VAN UW TUIN

Bij de aanleg van uw tuin, oprit of parkeerterrein houden we rekening met uw activiteiten. Met andere woorden: medewerkers of bezoekers ondervinden geen onnodige hinder van onze werkzaamheden. We voeren alle werkzaamheden nauwkeurig uit; met vakmanschap, met eersteklas materialen en met aandacht voor uw wensen. Zodat straks uw medewerkers en bezoekers genieten van een tuin die met zorg is aangelegd.

Slagvaardig team

Een tuin aanleggen begint altijd met verstand van zaken. Daarom hebben we enthousiaste medewerkers in dienst. Hoveniers met een passie om de mooiste tuinen aan te leggen. We houden van duidelijke afspraken zoals over het tijdstip waarop we beginnen of de duur van de werkzaamheden. We gaan pas weg als u meer dan tevreden bent.

Snelle en perfecte oplevering

We werken met vaste leveranciers voor de materialen die we gebruiken. Met elk van die leveranciers hebben we strakke afspraken. Daardoor zijn we zeker van leveringen en maken we perfecte tuinen conform afspraak die keurig zijn opgeruimd. U krijgt heldere adviezen voor een representatieve tuin, het hele jaar door. Slaat een plant of struik ondanks onze en uw goede zorgen niet aan? Geen enkel probleem: we zorgen meteen voor een groeikrachtige vervanger.

KUNSTGRAS. BESPAAR TIJD, GELD EN WATER

Wilt u een mooie grasmat die er op ieder moment van het jaar perfect bij ligt? Met alle liefde en plezier regelen wij dat voor u maar u kunt ook kiezen voor kunstgras. De nieuwste generaties zijn niet meer van echt te onderscheiden. Bij ons bent u verzekerd van kunstgras met een natuurlijk uitstraling. Veilig voor het milieu. Met respect voor de natuur geproduceerd. En met 100% tuinplezier.

 

BESTRATING. VAKKUNDIG EN BREED ASSORTIMENT

Geen bedrijf zonder bestrating. De mogelijkheden in materialen zijn groot: van eenvoudige tegels tot zeer exclusieve bestrating. BVG Tuinen heeft een groot assortiment bestratingsmaterialen. We kennen de meest actuele trends. En we zijn vooral heel ervaren in de aanleg van een oprit, parkeerplaats en looppad. Daarin herkent u het vakmanschap van een echte stratenmaker. Op basis van uw wensen maken we een ontwerp dat past bij de uitstraling van uw bedrijf. Samen met u zoeken we naar de materialen die u aanspreken, van gebakken klinkers tot grote natuurstenen en keramische stenen.

NATUURLIJKE VIJVERS OP UW TERREIN

Wilt u naar medewerkers en klanten uitstralen dat u een bedrijf bent dat zich verantwoordelijk voelt voor het milieu? Laat dan een vijver aanleggen in uw BEDRIJFStuin. Het is een element dat uw bedrijf een groene en natuurlijke uitstraling geeft. En wist u dat stromend water een ontspannende uitwerking heeft op klanten, leveranciers en personeel?

Natuurlijke filtering

Ecologische vijvers zijn in deze tijd sterk in trek. Vijvers met glashelder water in een natuurlijk decor. Onderhoud is er niet bij: moeder Natuur zorgt er zelf voor dat het water in uw vijver wordt gezuiverd! Het water wordt gezuiverd door middel van natuurlijke filtering. Met behulp van lavasteen en een plantenfilter maakt de natuur zelf het water schoon. Dus zonder chloor of schadelijke chemische middelen!