TUININRICHTING

De ideale tuin is er één die aansluit bij uw bedrijf, een verlengstuk is van uw bedrijf en past bij de architectuur. Hoe doen we dat? En welke materialen gebruiken we daarvoor?

Materialen

De beschikbare materialen zijn bijna onuitputtelijk. Als hoveniers die dagelijks de trends en ontwikkelingen op de voet volgen, weten we wat er te koop is. Aan de hand van uw wensen maken we een eerste voorselectie. Samen met u bepalen we wat het beste past bij uw bedrijf en tuin.

Overkapping

Waarom zou u alleen binnen werkplekken creëren als het buiten heerlijk weer is? Verleng uw kantoor en vergroot het werkplezier met een overkapping. Een overkapping – tijdelijk of permanent – is van grote toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Het zorgt voor meer dynamiek, biedt beschutting tegen felle zon tijdens de lunch en biedt een extra plekje voor overleg.

Overkappingen zijn er in allerlei vormen en maten. Denk ook tijdelijke overkappingen zoals het gebruik van schaduwdoeken, aan bomen in een ‘dakvorm’ of aan een pergola: een constructie van latten op hoge palen in de tuin waarlangs allerlei planten kunnen groeien).

Vlonders

Vlonders geven uw bedrijf en kantoor een meer natuurlijke touch. Temeer omdat we bij BVG Tuinen uitsluitend gebruikmaken van duurzame houtsoorten met het FSC-kenmerk.

De aanleg van een vlonder is een precies karwei. Het ‘geraamte’ van de vlonder is heel belangrijk, zeker om ook op langere termijn te kunnen genieten zonder dat u struikelt over krom getrokken planken of uw voeten open haalt aan te hoge schroeven en houtsplinters. BVG Tuinen denkt aan alles. Ook aan het aanbrengen van een antiworteldoek met een grindbed, om onkruidgroei van onderaf tegen te gaan.

Erfafscheiding

Wilt u het kantoor of bedrijf afschermen van minder fraaie uitzichten, loodsen, hallen etc. Denk dan eens aan een natuurlijke afscheiding. U kunt fraaie effecten bereiken, op verschillende manieren. Denk aan een groene afscheiding door hagen of gaas met klimplanten. Of kies voor een vertrouwde houten afscheiding, maar dan in een aparte vorm. U kunt ook kiezen voor standaard schermen of een afscheiding uit één geheel. BVG Tuinen komt met een oplossing die past bij de sfeer en karakter van de omgeving en bedrijf.

BEVEILIGING

U heeft uw bedrijf waarschijnlijk goed beveiligd. Ongenode gasten hebben er immers niets te zoeken. Wij kunnen ervoor zorgen dat ongenode gasten al gespot worden voordat ze überhaupt uw kantoor bereiken. Wij zijn u graag bij behulpzaam met (on)zichtbare detectiesystemen in uw tuin of buitenruimte. Onzichtbare systemen zorgen voor een extra tijdmarge voor de alarmopvolging. De indringer weet namelijk niet dat hij gedetecteerd is. De onder de grond verborgen systemen zijn ongevoelig voor weer- en andere atmosferische storingen en zijn ook niet te saboteren. En zo’n onzichtbaar systeem gaat ook niet ten koste van de uitstraling van uw bedrijf.

TUINMEUBELEN

Tuinmeubelen kunnen een opvallend accent aan de uitstraling van uw bedrijf geven. Een bank of een tafel kan een eyecatcher zijn. Kan inspirerend werken voor uw medewerkers. Wij adviseren u graag over de laatste trends, kleuren en modellen. En wist u dat we ook tuinmeubelen kunnen leveren? Alle meubelen zijn van hoge kwaliteit en door de korte lijnen leveren we die tegen gunstige prijzen.

VERLICHTING EN ELEKTRA

Uw bedrijf ook in het donker zichtbaar? Met een paar verlichtingspunten zorgen we ervoor dat uw bedrijf ook na zonsondergang er prachtig bij staat. Met slimme en stijlvol geplaatste verlichting geven we uw bedrijf niet alleen een compleet andere aanblik maar zorgen we ook voor extra veiligheid. Kunnen uw medewerkers met een gerust hart overwerken!

We hebben veel verstand van verlichting. En dat niet alleen, we zijn ervaren in de aanleg van elektra-installaties in de buitenlucht. Zowel in nieuwe tuinen als in een bestaande tuin kunnen we zo’n installatie voor u regelen, met inachtneming van alle veiligheidsnormen. We informeren u graag over duurzame en energiezuinige materialen zoals (LED)verlichting, stroompunten en tuinalarmering.