Snelle en perfecte oplevering

U wilt weten waar u aan toe bent. Daarom werken we met vaste leveranciers voor de materialen die we gebruiken. Met elk van die leveranciers kunnen we strakke afspraken maken. Daardoor zijn we zeker van leveringen en kunnen we slagvaardig van uw tuin een BVG-tuin maken: één die er na afloop perfect uitziet en keurig is opgeruimd, precies volgens de afspraken die u met ons heeft gemaakt. Natuurlijk krijgt u er heldere adviezen bij om de tuin zelf te onderhouden (maar we komen met alle plezier periodiek langs voor een update). En slaat een plant of een struik ondanks onze en uw goede zorgen niet aan? Geen enkel probleem: we zorgen meteen voor een groeikrachtige vervanger.

PROFESSIONELE AANLEG VAN UW TUIN

Een gezellige stadstuin waar u met vrienden kunt genieten? Een landelijke tuin met ruimte en wijds uitzicht of een bescheiden maar intieme daktuin? ? U kunt het zo gek niet noemen of Bart kan het maken. We hebben maar één specialisme: alle werkzaamheden nauwkeurig uitvoeren. Aanleggen is ons vak. Dat doen we met vakmanschap, met eersteklas materialen en met aandacht voor uw wensen.

Slagvaardig team

Een tuin aanleggen begint altijd met verstand van zaken. Daarom hebben we enthousiaste medewerkers in dienst. Hoveniers met een passie om de mooiste tuinen aan te leggen. We houden ervan om duidelijke afspraken te maken. Bijvoorbeeld over het tijdstip waarop we beginnen. Of de duur van de werkzaamheden. En we gaan pas weg als u meer dan tevreden bent.

KUNSTGRAS. NET ECHT!

U bent iemand die wel graag van een mooie grasmat geniet. Maar u bent ook iemand die uw tijd liever niet besteed aan maaien, water geven, bemesten, verticuteren en andere werkzaamheden om die grasmat in topconditie te houden. De oplossing? Kunstgras. Met kunstgras leunt u gewoon achterover en geniet u ontspannen van uw mooie en altijd groene tuin. De nieuwste generaties kunstgras zijn niet meer van echt te onderscheiden. Bij ons bent u verzekerd van kunstgras met een natuurlijk uiterlijk. Veilig voor het milieu. Met respect voor de natuur geproduceerd. En met 100% tuinplezier.

BESTRATING. VAKKUNDIG EN BREED ASSORTIMENT

Geen tuin zonder bestrating. De mogelijkheden in materialen zijn groot: van eenvoudige tegels tot zeer exclusieve bestrating. BVG Tuinen heeft een groot assortiment bestratingsmaterialen. We kennen de meest actuele trends. En we zijn vooral heel ervaren in de aanleg van een oprit, een terras of pad. Daarin herkent u het vakmanschap van een echte stratenmaker. Op basis van uw wensen maken we eerst een ontwerp dat past bij uw tuin en woning. En vervolgens zoeken we samen met u naar de materialen die u aanspreken.

NATUURLIJKE (ZWEM-) VIJVERS IN EIGEN TUIN

Ecologische vijvers zijn in deze tijd sterk in trek. Vijvers met glashelder water in een natuurlijk decor. En die u dubbel plezier geven: de looks van een vijver, de luxe van een zwembad waar u op die tropische dag verkoeling kunt zoeken. En onderhoud is er niet bij: moeder Natuur zorgt er zelf voor dat het water in uw vijver wordt gezuiverd!

Zo’n ecologische zwemvijver creëren we op basis van uw wensen, zodanig dat deze een harmonieus deel van uw tuin wordt. Passend in elke natuurlijke omgeving. Bovendien zorgen we ook voor een ecosysteem dat zichzelf in stand houdt. Daardoor heeft u er geen omkijken naar en wordt de vijver alleen maar mooier.

Natuurlijke filtering

Een zwemvijver bestaat uit twee delen: een deel waarin kan worden gezwommen en een deel waarin het water door middel van natuurlijke filtering wordt gezuiverd. Met behulp van lavasteen en een plantenfilter maakt de natuur zelf het water schoon. Dus zonder chloor of schadelijke chemische middelen!