WELLNESSTUINEN

Een tuin is vier seizoenen lang een plaatje om naar te kijken. En een oase om even van te genieten. Of juist om lekker buiten te spelen. BVG maakt elke tuin weer anders. Maar altijd is het de tuin die precies is wat u in uw hoofd had.

Met BVG haalt u een hovenier in huis – of in de tuin, beter gezegd – die enthousiasme combineert met specialistische kennis. En die ontwerp, aanleg en onderhoud volgens hoge kwaliteitsnormen uitvoert. Natuurlijk kunt u er ook op rekenen dat we oog hebben voor duurzaamheid. Niet alleen in de keus van materialen, maar ook in onze manier van ontwerpen en aanleggen. En vergeet efficiëntie niet: met gebruikmaking van technieken en materialen die ons werk eenvoudiger maken, zijn we ook een hoveniersbedrijf dat concurrerende tarieven kan rekenen.

We zijn een jong bedrijf, maar wel een bedrijf met oog voor ‘ouderwetse’ waarden. Waarden zoals oog voor kwaliteit, liefde voor het vak en aandacht voor u als opdrachtgever. In de praktijk gebracht door gedreven hoveniers met een natuurlijke interesse voor nieuwe materialen, nieuwe technieken en nieuwe trends. Hoveniers die het verschil maken: tussen een gewone tuin en de tuin die u altijd al voor ogen had.

       referenties

 • Bart heeft de wildernis bij mij in de achtertuin omgetoverd tot het mooiste horecaterras van Prinsenbeek. Bart werkt hard en nauwkeurig en laat aan het eind van de dag alles schoon achter, brengt ideeën in waar je zelf als leek niet aan denkt en het eindresultaat mag er zijn. Petje af voor deze jonge, startende ondernemer.

  Bier Café Pallieter
 • Bart heeft voor mij naar volle tevredenheid  een nieuw gazon aangelegd. Offerte kwam snel en was duidelijk. De klus zelf ging volgens een duidelijk plan en een goed tempo. Al het afval werd meegenomen. Tussendoor nog een paar goede tips mee gekregen. Ik ben erg tevreden en kan Bart aan iedereen aanbevelen.

  Dhr. A. Westhof
 • Wij zijn heel erg tevreden over Bart. Hij heeft echt super goed werk geleverd.
   
  Anja en Michiel Vonk
 • Buurvrouw Sylvia en wij zijn erg tevreden met de mooie schutting die je hebt gemaakt & geplaatst. Goed en secuur werk heb je geleverd. Dat je nog maar heel veel tevreden klanten mag krijgen.
   
  Fam. Kloprogge
 • Bart is een prima tuinman. Werkt snel, schoon en secuur. Ik ben heel tevreden hoe hij mijn tuin heeft achtergelaten. Draagt ook veel verschillende en goede ideeën aan, denkt aan persoonlijke situatie.  
  Mw. 't Mannetje